Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com

I AKREDITUAR !


INFORMACIONE & Lajmerime

Javascript DHTML Image Web Scroller Powered by dhtml-menu-builder.com

procesi mesimor

Orët praktike
nëpër laboratorët mjekësorë.
Lexo të plotë..

Studentët e degës së Informatikës në orët e praktikës.
Lexo të plotë...

Momente nga orët e leksioneve dhe seminareve.
Lexo të plotë..

Mbrojtja e gjuhEs greke

Me miratimin dhe licensimin
e Ministrisë
së Arsimit të Greqisë pranë Universitetit "LOGOS" kryhen provimet e mbrojtjes së gjuhës greke në 4 nivele.Provimi zhvillohet njëkohësisht edhe në 137 vende të botës dhe certifikata e marrë njihet kudo. Tashmë çdo person që dëshiron të kryejë mbrojtjen e gjuhës greke mund ta bëjë këtë në Shqipëri pranë Universitetit LOGOS. Provimi i mbrojtjes zhvillohet një herë në vit.


MARREVESHJE bashkepunimi


Universiteti i Pireut
www.unipi.gr/www.facebook.com/Universiteti.Logos

Me një eksperiencë 12-vjeçare në fushën e arsimit të lartë profesional dhe universitar ,vazhdimësi e suksesshme e Institutit të Formimit Profesional "Frymë Dashurie", Universiteti Logos , i Akredituar , ju ofron diploma universitare sipas sistemit të Bolonjës ,në programet më të kërkuara nga tregu i punës.

Ju mirëpresim !
FINANCE KONTABILITET
MENAXHIM BIZNES
MENAXHIM TURIZEM
INFORMATIKE E ZBATUAR
TEKNIK I LARTE LABORATORESH MJEKESORE
LAJME

PERSE DUHET TE ZGJIDHNI "LOGOS" ?
 • Përvoja
  Përvoja e suksesshme 10-vjeçare e IFP "Frymë Dashurie" ju ofron siguri ne cilësinë dhe seriozitetin e mësimdhënies.
 • Stafi akademik
  Universiteti Logos ka një staf akademik të përkushtuar me profesorë dhe pedagogë të kualifikuar në fushat përkatëse.
 • Programet mësimore
  Programet mësimore janë të standardeve Evropiane duke synuar një përgatitje teorike shkencore dhe profesionale të studentëve.
 • Ambjentet
  Universiteti është i paisur me ambjente komode , laboratorë të kompletuar dhe paisje mësimore bashkëkohore.
 • Tarifat
  Universiteti Logos aplikon për studentët tarifa konkuruese në treg, dhe pagesa kryhet në disa këste gjatë vitit.
 • Punësimi
  Programi me natyrë praktike , dhe përvojat e suksesshme të punësimit të studentëve tanë në këto 12 vjet ju japin siguri në këtë drejtim.
 
SYNIMI YNE

Në ditët e sotme gjithmonë e më shumë kërkohen profesionistë të përgatitur nga ana praktike. Universiteti Logos duke aplikuar një program të orientuar teori - praktikë synon përgatitjen e specialistëve të aftë në fushat më të kërkuara nga tregu i punës.

Prof. Dr. Ilia Telo - Rektor i universitetit

APLIKO TANI !
NJIHUNI ME UNIVERSITETIN